29 Mayıs 2013 Çarşamba

Mia Doi Todd- Spring



ve bazı şarkılar canını acıtsa bile güzeldir.

Mood Indigo ve Boris Vian'a saygı.



sonunda beni çok ama çok mutlu eden bir filmim daha oldu.
Sevgili C.
Benim sürekli Colin olduğumu söyler durdun. Eski maillerini okudum. Colin'im diye başlamış Chick olarak imzalamışsın mektuplarını. Dünyanda bana bu kadar güzel bir yer verdiğin için teşekkür ederim.
Sevgili Okuyucu,
Cebindeki küçük deftere kalbindeki en büyük mutlulukları yazma vakti. Lütfen yaz. Bana da yaz. Oyunlarını anlat. Renklerini giydir kelimelere,süsle püsle ve uçur.

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Çok bıktım

Bazı şeylerden çok bıktım. Mesela üzerimizdeki şu baskıdan. Darbeci değildim darbelendim alkolik değildim alkolik edecekler beni. Mızmız yaşlı adamlar gibi pencere kenarında oturup sayıp sövmek istiyorum.Akşam rakı masasında oturuyoruz.Kadehler tokuşuyor.Suda yüzen prezervatifleri sayıyoruz.Yasakçı toplumun en islami bölgesi sayılabilecek yeri Üsküdara çok yakınız.Bu prezervatifleri kim kullanıp atıyor acaba diye düşünüyoruz. Nefes almayan zihinler,şehvetle yalanan badem bıyıklar.Batı'nın yasaklarını kendi kulbuna uydurup bizlerin önüne ısıtıp koyanlar. Bacak arasının en çok tartışıldığı ülkelerden biriyken ahlaksızlık denen şeylerin alkolle sınırlandırılması ve tecavüzün artık neredeyse bir suç olmaktan çıktığı canım ülkemde gün be gün bir şeylerin değişiyor,geriliyor ve anlamsızlaşıyor olması sizi bilmem ama benim fena halde canımı sıkıyor.

19 Mayıs 2013 Pazar

Kişisel web sitem-My personal website

https://elayegenphotography.wordpress.com/

sarah blasko

bu kızın sesinde çok tuhaf bir şey var. saçımı okşayarak uyutan bir melek gibi içimi yumuşattı. heyecandan ağlayan bir aşık gibi tüylerimi ürpertti.

16 Mayıs 2013 Perşembe

bless me

Bugün yüzerken uzun zamandır dinlemediğim bu müzik çalmaya başladı.mp3 çalarıma bu şarkıyı ne zaman eklemişim onu bile hatırlamıyorum. Havuzun mavi derinliğinde kendi gölgemi yakalamaya çalışırken, kendimi bir balinaymışçasına özgür hissederken bir anda tanıdık bir melodi başladı. Bu şarkı başladığı an,yine aklıma geldin sevgili K. Belki bugün mesajlaştığımız için. Belki de sana hep hayran olduğum için. Üniversite yıllarımda hayatıma girişin. Siyahlar içinde koridorlarda dolaşman.Az konuşup çok düşünmen. Büyücü annen ve rahip baban. Her zaman mesafeli duruşun.Şimdi ise "hala aklımdasın işte, eski dostumla yazdığım kitaplar sayesinde iletişimde olmak çok güzel" diyorsun. Dünyanın bir başka yerinden yazdığın kitapları yolluyorsun ve "bir kez hayatına giren hep hayatındadır" sözünü hatırlatıyorsun. I am almost holy. I am not like you. I am almost holy. just like you.

not.

12 Mayıs 2013 Pazar

Eddie Vedder - Long Nights

Eddie Vedder ne çeşit bir ruh pansumanıdır...Bir şeyler söyler ve iyileştirir.

9 Mayıs 2013 Perşembe

a story and a mask

bugün bir balina gibi özgürce yüzmenin sinirlerime ne kadar iyi geldiğini bir kez daha anladım. Sevgili Ö. Su efsunları alır derdin.Sanırım haklısın.Bir çeşit büyü.Islak bir terapi gibi kucakladı beni su...

2 Mayıs 2013 Perşembe

www.meaculpax.jux.com

biraz eğlenceli işler için yeni oluşturduğum adresim: https://meaculpax.jux.com/ çok yakında ise kişisel fotoğraf sitemi sizlerle paylaşacağım. akıllarınız baykuş kalpleriniz balina kalsın...

Zamanın kaydı

 Ağustos'ta yeniay, evinin arkasından doğarken eğer tanrılar sana gülümserlerse, eşinin badem ağacının altında, bir başkasının düşlerini...