17 Nisan 2015 Cuma

KISA KISA TELGRAFLAR

Sevgili T,
Keçeleşmiş saçların ,rüzgarda metal bir demirden uçuşan pas tozları gibiydi bugün .Tarçın rengi süet botlarının içindeki 38 numara ayakların yine aceleciydi. Durup dururken Rodin'in düşünen adamından bahsettin. Saniyelik bilgeliklerinden biriydi. "Hazır ol dahası gelecek" dedin. Korksam mı yoksa önlem mi alsam diye düşünürken çantamdan çıkardığım portakallı kurabiyeleri sessizce yedik.

Sevgili O,
Sakallarını kesmesen de bir gün bileklerini keseceğinden hep korktum biliyor musun? Hayalini kurduğun yeşil kadife koltukta oturduğunu görüyorum. Yine kayıpsın. Yine aklında notaların matematiği var ve insanları hiç sevmiyorsun. Seni anlıyorum.

Sevgili H,
Dün terk edilmiş bir sanatoryumun içinde işerken kıçımı yalayan buzdan rüzgar sanki orada ölen bütün ölü ruhları içime soktu gibi hissettim. Tüm gece konuştular rüyamda. Çok rüzgar vardı. Uykum beceriksiz örülen kazaklar gibi ortasından,sağından,solundan ve dibinden sökülmüştü. Ruhumu uyandırdım. Elimden tuttu,evi gezdik "bak kimse yok sadece biz varız" dedi. Ellerimden öptü ve bana sarılarak uyudu. Rahatlamıştım.

Sevgili E.
Benim yatağımda uyursan ben de buradaki yatağımda rahat soluklarla senli düşler görüyorum. Bunu bilmelisin.

Bu aralar yazacağım pek kimsem kalmamış. Kendi radyomu dinliyorum. 

içimdeki anarşi dedi ki...

her şey düzenli olmak zorunda değil.

Seamlessteeth Soundcloud

 Uzun zamandır hayalini kurup gerçekleştirme cüreti gösteremediğim bir şeyi yaptım ve kendi yarattığım müziklerin içine yazdığım veya rüyala...