26 Şubat 2012 Pazar

CRR'ye konserlere araba ile gideceklere bir uyarı

Cuma gecesi Jan Garbarek Group konseri enfesti.Şunu söyleyebilirm ki Trilok Gurtu performansı ile bütün izleyicileri büyüledi.Perküsyonun Tanrısı olsa bu kişi kesinlikle Trilok Gurtu'dur bence.
Hiç sözlerle konuşmadılar çünkü dinleyicilerle iletişim kurmak için sadece müzik vardı ve iliklerimize dek işledi o melodiler.Biletler bitmeseydi aynı konseri bir kez daha ertesi gün izleyebilirdim.O kadar içime işledi müzik.
Çıkışta tatsız bir olayla karşılaştık.CRR nin 2 aylık bülteninin son sayfasında İnter Kat otopark'ın konser izleyicilerine sabit ücretin 8TL olduğu yazıyordu.Otoparka gittiğimizde konserden çıkan insanların oluşturduğu uzun bir kuyruk vardı.O yazıyı okumayan izleyiciler kaldıkları saatin ücretini ödüyorlardı,gişedeki görevli hiç kimseye bunu hatırlatmadı.Hatırlatmasına bile gerek yok zaten.Bir çoğunun ellerinde biletleri vardı ve burada yapılabilecek ufak bir hatırlatma bir iyi niyet göstergesi olacaktı.Ama bu yapılmadı. Üstüne üstlük bizden kaldığımız sürenin ücreti alındı.Bir yanlışlık olabilir belki bu otopark değildir diyerek istenen ücreti verdik.Bu arada görevliye "biz CRR de konserden çıktık,indirimli otopark neresi burası değil miydi?" diye sorunca sanki Sırpça konuşuyormuşuz gibi bizi anlamazdan geldi ve sinirlenerek elimize otopark makbuzunu sıkıştırdı. Tekrar aylık ajandaya baktık ve indirimli otoparkın bu olduğunu görünce gişe görevlisine gidip "neden 8TL almanız gerekirken,bizden ve diğer insanlardan fazla para alıyorsunuz? diye sordum. Tersleyerek "ben nereden bileyim konsere gittiğinizi"diye laf kalabalığı yaparak bir de bizi yalancı durumuna düşürmeye çalıştı.Bütün bunları yaptığı yetmiyormuş gibi elimden konser biletimi de aldı ve bu bilet burada kalıyor dedi.Ömrümde böyle bir uygulama görmedim ben.Zaten muhtemelen o an paniklediği için bilete el koyma gereği duydu ki bu da ayrı bir şikayet konusudur.
Böyle küçük hesaplarla kandırılan,mağdur edilen sevgili Türk halkı.Etrafta çok fazla uyanık var.Hakkınızı yedirmeyin.
Mutlu Pazarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çekinme,yaz.

Zamanın kaydı

 Ağustos'ta yeniay, evinin arkasından doğarken eğer tanrılar sana gülümserlerse, eşinin badem ağacının altında, bir başkasının düşlerini...