25 Ocak 2024 Perşembe

Seamlessteeth Soundcloud

 Uzun zamandır hayalini kurup gerçekleştirme cüreti gösteremediğim bir şeyi yaptım ve kendi yarattığım müziklerin içine yazdığım veya rüyalarımda gördüğüm şeyleri fısıldadım. Hiçbir müzik otoritesinden yardım almadan bu deryada gönüllü bir şekilde boğulurken arada yüzeye çıktığımda soluk almamı sağlayan tek şey içimdeki amatörlüğün sarhoşluğudur. Bu iş zor işmiş, büyük emekmiş. Emeklerken bile çok acıyan dizlermiş. Günahıyla sevabıyla sizindir:

Soundcloud for Seamlessteeth

5 yorum:

  1. Yazılarınızı uzun zamandır severek takip ediyorum, şimdi de yaptığınız müzikleri dinlemek çok güzel. Tebrik ediyorum, devamını diliyorum. Bartu Demirci

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bunları duymak. Teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
    2. En cok hangi muzigi sevdin peki?

      Sil
  2. Son bir kac gundur canim epey sikkin. Buraya dunyadan kopmak ve astronimide kendime yeni bir yer konuslandirmaya geliyorum. Sahi, burasi oyle bir yer ki, aslinda anlami "su" gibi net bir cevabi yok. Herkesin kendine pay cikardigi, kendini dersini kendine gore yorumlayip aldigi bir yer. Bu yuzden de sinirlar otesi ozel bir blog. Astronomik acidan bakildiginda dipsiz bucaksiz bir uzay boslugu gibi. Astrolojik olarak ne demek peki? Dipnot: Sarkilariniz ostaki borumu acti. Bununla ilgili ilkeleriniz var mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Astrolojik olarak "Değnek Ası" diyebiliriz sanırım. Heyecanla atılan ilk adımlar ve yerçekimi sarhoşluğu barındıran hislere tercüman olabilir. Şarkılar östaki borunu açtıysa, "bal yedim tinnitusu yendim" mottosu bizimdir. Sevgili dostum, uzun yıllardır kimsenin ilkelerini sormadım. Kimse de benimkileri sormamıştı. Biraz şaşkınım bu sebepten. Yine de teşekkürler. İlkem odamdan fezaya uçan melodileri bulmak ve ufunetleri sarmak olsun o zaman. Bir gün yine disko çuçuni veyahut trüf mantarlı o enfes cipsle çıkagel. Ya da sadece sen gel, miniğim .

      Sil

Çekinme,yaz.

Zamanın kaydı

 Ağustos'ta yeniay, evinin arkasından doğarken eğer tanrılar sana gülümserlerse, eşinin badem ağacının altında, bir başkasının düşlerini...